Nouksvisuals.nl

Zakelijk

De eerste indruk is het visitekaartje van uw bedrijf. De kracht van goede fotografie of een bedrijfsfilmpje heeft meer waarde dan u denkt.

De presentatie van uw bedrijf zegt namelijk veel over de onderneming en zal de interesse wekken bij uw publiek. Nouks Visuals zal middels het visualiseren van diverse aspecten uw onderneming op de kaart zetten. Met mijn stijl van visualiseren maak ik jouw onderneming menselijk en toegankelijk.  Je kunt kiezen om je bedrijf te visualiseren met fotografie maar ook met videografie.

Deze flexibiliteit zal al jouw doelgroepen aan kunnen spreken. 

De bedrijfsomgeving

De werkplaats wordt in beeld gebracht, zowel het interieur als het exterieur.  Met het visualiseren van het interieur en exterieur zal ik de prettige werksfeer onderdrukken. Een visuele uitnodiging voor jouw doelgroep. 

Portretfotografie 

Mensen zien graag met wie zij zaken doen. Het is daarom belangrijk ook jezelf en/of  (onderdelen van) het personeel te laten zien. Met goede, zakelijke portretten van jouw en het personeel. Dit kan gewoon bij u op locatie of op een vooraf besproken locatie. 

Wil je graag goed voor de dag komen tijdens de portret fotografie dan bieden wij tevens de mogelijkheid van een haar & make- up artist voor een meerprijs van slechts €90,= ex btw. 

Je kan voorgaand werk van MUAH Anouk vaEmmerik ontdekken op www.anoukvanemmerik.nl  of www.noukstyle.com

Producten

Producten kunnen onder de aandacht gebracht worden middels sterke campagne fotografie of een promotievideo.  Als u hier meer informatie over wilt, neemt u dan snel contact met mij op.

 

BOEK NU ONLINE

 

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA