Nouks Visuals

Mijn werkwijze:

Tijdens een uitgebreide kennismaking wil ik graag horen over jullie en de liefde die jullie samenbrengt. Zo kan ik een goede indruk maken van wie jullie zijn en wat er bij jullie past. Dan gaan wij samen aan de slag! Wij maken gezamenlijk een filmplan. We belopen het schema van de dag en de speciale momenten. Ik wil graag alle ins & outs weten.  Ook bespreken we jullie muziek voorkeur en filmstijl die jullie ambiëren. Aan de hand van al deze informatie maken we een filmplan. En dan kunnen we door naar de bruiloft.

Tijdens de bruiloft hoef jij je nergens meer druk om te maken. Je weet al precies wat je kunt verwachten van de videograaf. Om mijn wendbaarheid te vergroten heb ik alleen de echt benodigde apparatuur meegenomen die bevorderlijk is voor het filmplan dat wij hebben besproken.

Misschien vraag je je af hoe dat werkt om en een trouwfotograaf (misschien meerdere) en een trouwvideograaf tijdens de bruiloft aanwezig te hebben. Misschien denk je dat je helemaal zenuwachtig gaat worden van al die camera’s om je heen. Dat valt echt hartstikke mee. Gezamenlijk met de trouwfotograaf werken wij op een manier waarbij jullie je volledig op je gemak gaan voelen. Wij werken samen om allebei de beste plaatjes te kunnen maken zonder dat jullie daar veel van zullen merken. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie optimaal van jullie dag kunnen genieten. Daar werken wij professionelen vooral omheen.

Als trouwvideograaf maak ik zo min mogelijk gebruik van een stilstaande fotoshoot. Ik wil namelijk vooral bewegend beeld. De ervaringen van de dag, het plezier, de emoties, de familie, de vrienden, grappige momentjes, gekke momentjes en niet te vergeten de liefde maken jouw trouwfilm een succes!

TIP van de trouwvideograaf:

Voor het ultieme resultaat adviseer ik dat je de trouwvideograaf zo lang mogelijk aanwezig hebt bij de bruiloft. Van het klaarmaken tot aan het feest. Er zal niet aan de lopende band worden gefilmd maar alle momenten kunnen zo meegenomen worden naar de film. Heb je een beperkt budget en kan je een videograaf enkel voor een korte tijd laten komen? Kies dan voor een moment met ceremonie en toevoeging zoals het klaarmaken of de receptie.

De eindproducten:

Teaser

De teaser is een 15 tot 30 sec video die een korte indruk geeft van de dag. Een flits van diverse gebeurtenissen van de dag. De teaser word binnen 48 uur digitaal geleverd. Zo kan je wanneer je zelf nog aan het nagenieten bent de bruiloft kort herbeleven. Daarnaast is de teaser geschikt voor social media. Je kan de teaser delen en iedereen die de bruiloft niet heeft kunnen meemaken een kijkje geven van jullie geslaagde dag.

Highlightvideo

De highlightvideo is een video van ongeveer 2 á 3 minuten. Dit is een uitgebreidere video waarin het gevoel van de dag volledig word weergegeven.  In deze video wordt jullie favoriete muziek  type verwerkt zoals wij die vooraf bespreken. Je kan hierbijvoorbeeld kiezen uit een romantische, een feestelijke of een moody stijl. Deze video is het beste formaat voor jullie, de familie en vrienden om na te genieten van de gebeurtenissen van de gehele dag.  Met passende muziek en een verhaallijn een echt genot om naar te kijken.

Full video

De full video is een compilatie van alle scenes van de dag. Zo zal de ceremonie, speeches en andere speciale momenten volledig worden weergegeven. Deze full video is vooral voor het bruidspaar erg aantrekkelijk. De bruiloft van moment tot moment herbeleven.  Speeches die je op de dag zo speciaal vond weer te kunnen horen en alle emoties die daarbij betrokken waren te kunnen herbeleven. De full video kan tot wel 30 minuten duren. 

 

 

Mijn naam is Anouk , een echte levensgenieter. Ik hou van mijn gezin, veel lachen, lekker eten, koken, reizen en relaxen maar vooral ook van fotograferen en filmen. Wanneer ik mijn stijl bewoording mag geven dan zeg ik graag dat ik vast leg hoe mijn visie is op het kostbare leven: Warm, open en menselijk.