Nouks Visuals

Spontane trouwfotograaf voor jullie bruiloft

Jullie bruiloft is een bijzondere en intieme dag. Het delen van deze dag met een professioneel bekwame trouwfotograaf is een van de belangrijkste onderdelen. De dag moet natuurlijk in een prachtige stijl worden vastgelegd. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede klik hebt met de bruidsfotograaf. Mijn persoonlijkheid en stijl sluiten erg op elkaar aan. Ik vind het belangrijk dat er een relaxte ongedwongen en informele sfeer tussen ons is. Zijn jullie benieuwd hoe ik als fotograaf te werk ga? Lees verder voor mijn ritueel.

Het ritueel van een trouw fotograaf:

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn in de stijl bruidsfotografie en prijzen die ik aanbied hoor ik dat graag van jullie. Ik zal dan contact opnemen voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking kom ik vanuit Rotterdam gezellig bij jullie langs voor een kopje koffie zodat wij elkaar wat beter kunnen leren kennen. Ik zal jullie een aantal vragen stellen over jullie samenkomst en de speciale dag. Zo kan ik een goed beeld van jullie en de wensen creëren. Natuurlijk vertel ik ook over mijzelf en mijn avonturen als trouwfotograaf. Zo kunnen we beide aanvoelen of wij met elkaar matchen.

Zijn wij een goede match? Super tof! Jullie hebben gekozen als jullie trouwfotograaf op jullie bijzondere dag. Ik voel me altijd zeer vereerd dat ik de bruiloft mag meebeleven en vast mag leggen als trouwfotograaf. Naar aanleiding van onze afspraken stuur ik jullie een overeenkomst een een offerte. Gaan jullie hiermee akkoord dan leggen ik jullie bruiloft vast in mijn agenda vast met een getekende overeenkomst en een kleine aanbetaling.

Wanneer de bruiloft nadert hebben wij nog een aantal keer vooraf contact. Wij leren elkaar steeds wat beter kennen en kunnen de details van de dag bespreken die van toepassing zijn op de fotografie. Wat een voorpret!

Het is zover, D-day! Vanuit Rotterdam kom ik op de afgesproken tijd naar de trouwlocatie of andere afgesproken plek. De gehele bruiloft ben ik aan jullie zijde. Geen moment wil ik missen om vast te leggen. Dit doe ik op een zeer relaxte en gezellige manier. Natuurlijk geef ik jullie volledige de ruimte om vooral heel erg te genieten van de trouwdag activiteiten en de gasten. Gezamenlijk kiezen we een momentje in de dag waar we even alleen zijn om een fotoshoot van jullie te maken als ‘newly weds’. Dit kan op iedere locatie en bespreken we natuurlijk vooraf. Tijdens het diner neem ik een moment rust, hier hoop ik zelf ook een hapje te kunnen doen. Hebben jullie een grote party georganiseerd of een openingsdans dan zorg ik natuurlijk voor wat mooie beelden van jullie moment en het feestgedruis. Dan druip ik langzaam af naar Rotterdam en kunnen jullie verder genieten van een knallende avond.

Wanneer jullie nog aan het nagenieten zijn ga ik alweer hard aan de slag. Binnen 48 uur ontvangen jullie de eerste previews.  Een aantal foto’s om nog eens terug in het gevoel van jullie prachtige dag te duiken. De rest van de foto’s ontvangen jullie binnen 2 maanden in een prachtig fotoboek in een luxe bewaarbox met USB stick. De dag zal nooit vergeten worden!

Tip van de trouwfotograaf:

Zijn jullie niet erg gemakkelijk voor de camera en maken jullie je daar druk over? Boek voor de bruiloft een loveshoot. Dit geeft jullie de kans om te wennen aan de camera en houden jullie er een mooie fotoshoot aan over. Deze foto’s kunnen jullie eventueel gebruiken voor een uitnodiging of natuurlijk laten zien op de bruiloft.

Destination weddingphoto

€ 2399,-

 • Kenningsmakingsgesprek
 • Prijs excl. Reiskosten en verblijf
 • Volledige beschikking van Fotograaf op bestemming
 • Digitale aanlevering van teaser en evt. social media size
 • 500+ digitale foto's
 • 80-100 geretoucheerde foto's
 • Luxe USB met alle foto's
 • Luxe fotoalbum in bewaardoos

Gaat u in het buitenland trouwen? Boek dan nu ons Destination Weddingphoto pakket!

Extra

Extra's

 • Extra tijd met fotograaf per uur € 90,-
 • Loves shoot € 175,-
 • Ouder boekje (prijs in overleg)
 • 2nd shooter (Prijs in overleg)
 • Videograaf (Prijs in overleg)

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

Bekijk ook de opties van de bruidsvideograaf

Portfolio trouwfotograaf

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA

Ik ben ook te vinden op thePerfectwedding.nl