Steun de kleine ondernemer - Nouksvisuals.nl


Nouks Visuals

Steun de kleine ondernemer

We zijn allemaal overdonderd hoe het coronavirus om zich heen heeft geslagen en het land stil heeft gelegd. Met niet alleen de angst om het virus te krijgen of door te geven blijven we allemaal thuis.

De financiële gevolgen zijn groot voor ondernemend Nederland. Bedrijven moeten salarissen door betalen en kosten blijven gewoon door gaan. Ook al heeft ons bestuur zich wel over ontfermt over ons. De kleine ondernemer of ZZP-er zal alsnog veel moeite hebben om het hoofd boven water te houden.

Het is een tijd waarop het makkelijk is om alleen aan jezelf te denken. Je ziet het al gebeuren in de supermarkten. Mensen gaan hamsteren omdat ze bang zijn zelf niets te hebben in de tijd van crisis. Als we dit nou eens anders in gaan steken dan kan de komende crisis misschien nog wel eens positiever uitpakken dan dat wij allen voor ogen hebben. Nu is het de tijd om handen ineen te slaan en elkaar te helpen.

Ik wil me graag focussen op het steunen van de kleine ondernemer , de ZZP-er. Ik ben er tenslotte één van. In mijn netwerk zijn er zovelen.  Het is nu de tijd om elkaar te helpen en te dragen naar de toekomst. Dat kan in elke mate jij dat maar wilt.

 

In het kader van ‘elkaar helpen en ondersteunen’ heb ik daarom de volgende actie opgezet.

Ondersteun de ondernemer met een klein bedrijf in jouw netwerk met een kadobon voor een promotionele fotoshoot of film. Het onderwerp kan variëren van personalbranding of productlijn.

 

Kies hier jouw kadobon