Nouksvisuals.nl

Recensies

 • Lisanne Kamp heeft Nouks Visuals beoordeeld — 5 sterren 3 juli om 11:14 ·

  Ik vind het erg fijn samenwerken met Anouk! Voor mijn website en social media had ik nieuw materiaal nodig, ik wilde zakelijke maar wel gezellige en spontante foto’s. Anouk begreep mijn visie en heeft hele mooie foto’s gemaakt die ik perfect kan gebruiken! Daarnaast is ze ook nog eens heel erg gezellig en stelt ze je erg op je gemak!

  http://www.your-weddingplanner.nl

 • Debby van Gorkum heeft Nouks Visuals beoordeeld — 5 sterren 3 juli om 09:28 ·

  Ik vind Anouk als fotograaf echt een topper! Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen, kwam met creatieve ideeën en is een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn zakelijke foto’s, professioneel en spontaan zijn geworden. Ik ben er ontzettend blij mee en kan haar iedereen aanraden.

 • Christel Spoelman heeft Nouks Visuals beoordeeld — 5 sterren

  Wij zijn hellemaal blij dat Anouk onze bruiloft
  fotografieren kun. 🙂
  De heele dag was zij an het richtig plekki een hef zekkers gewéldige Foto voor ons…
  Het was een Mix van professionaliteit en manier van her zelf…
  Onze winze zijn allemaal met in de fotografie opgenomen worden…
  Van harte bedankt Anouk…het was simply the best !!!!!

 • Jocelyn Hollemans raadt Nouks Visuals aan.

  Super ervaring met Nouks-Visuals! Erg vriendelijk en komt zelf met leuke creatieve ideeën. We zijn Anouk onwijs dankbaar voor het té gekke filmpje van ons aanzoek.

 • Bodine de Groot raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk heeft onze prachtige momenten en herinneringen weten vast te leggen op een super specials manier. Het filmmateriaal geeft de totale sfeer van de dag, die echt niet beter had gekund

 • Amanda Christianen raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk was fotografe op een evenement van ons. Fijn om met haar samen te werken en het zijn prachtige foto’s geworden. Wij zijn er super blij mee en raden haar zeker aan!

  http://www.lekkerwijnig.nl

 • Samantha de Wolf raadt Nouks Visuals aan.

  Wij zijn bij Locus010 enorm tevreden met de foto’s van de opening en de foto’s van het interieur. Je kan zien dat ze hier een goede kijk op heeft.

 • Mar Kers raadt Nouks Visuals aan.

  8 januari om 16:54
  De babyvideo shoot met Anouk is echt een aanrader. Niet alleen schiet ze mooie beelden, ze maakt er een ontroerend mooie video van. Ze wacht geduldig tot de baby zover is, verschoond of aangekleed en zorgt ervoor dat het een gezellige shoot wordt. Een heel mooi aandenken aan de babytijd die voorbij vliegt!