Recensies - Nouksvisuals.nl Lees de beoordeling van anderen


Nouks Visuals

Recensies

 • Lisanne Kamp heeft Nouks Visuals beoordeeld — 5 sterren 3 juli om 11:14 ·

  Ik vind het erg fijn samenwerken met Anouk! Voor mijn website en social media had ik nieuw materiaal nodig, ik wilde zakelijke maar wel gezellige en spontante foto’s. Anouk begreep mijn visie en heeft hele mooie foto’s gemaakt die ik perfect kan gebruiken! Daarnaast is ze ook nog eens heel erg gezellig en stelt ze je erg op je gemak!

  http://www.your-weddingplanner.nl

 • Debby van Gorkum heeft Nouks Visuals beoordeeld — 5 sterren 3 juli om 09:28 ·

  Ik vind Anouk als fotograaf echt een topper! Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen, kwam met creatieve ideeën en is een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn zakelijke foto’s, professioneel en spontaan zijn geworden. Ik ben er ontzettend blij mee en kan haar iedereen aanraden.

 • Christel Spoelman heeft Nouks Visuals beoordeeld — 5 sterren

  Wij zijn hellemaal blij dat Anouk onze bruiloft
  fotografieren kun. :)
  De heele dag was zij an het richtig plekki een hef zekkers gewéldige Foto voor ons…
  Het was een Mix van professionaliteit en manier van her zelf…
  Onze winze zijn allemaal met in de fotografie opgenomen worden…
  Van harte bedankt Anouk…het was simply the best !!!!!

 • Jocelyn Hollemans raadt Nouks Visuals aan.

  Super ervaring met Nouks-Visuals! Erg vriendelijk en komt zelf met leuke creatieve ideeën. We zijn Anouk onwijs dankbaar voor het té gekke filmpje van ons aanzoek.

 • Bodine de Groot raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk heeft onze prachtige momenten en herinneringen weten vast te leggen op een super specials manier. Het filmmateriaal geeft de totale sfeer van de dag, die echt niet beter had gekund

 • Amanda Christianen raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk was fotografe op een evenement van ons. Fijn om met haar samen te werken en het zijn prachtige foto’s geworden. Wij zijn er super blij mee en raden haar zeker aan!

  http://www.lekkerwijnig.nl

 • Samantha de Wolf raadt Nouks Visuals aan.

  Wij zijn bij Locus010 enorm tevreden met de foto’s van de opening en de foto’s van het interieur. Je kan zien dat ze hier een goede kijk op heeft.

 • Mar Kers raadt Nouks Visuals aan.

  8 januari om 16:54
  De babyvideo shoot met Anouk is echt een aanrader. Niet alleen schiet ze mooie beelden, ze maakt er een ontroerend mooie video van. Ze wacht geduldig tot de baby zover is, verschoond of aangekleed en zorgt ervoor dat het een gezellige shoot wordt. Een heel mooi aandenken aan de babytijd die voorbij vliegt!

 • Layla Pansier raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk Kanner heeft tijdens mijn workshop ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ zowel portretfoto’s gemaakt van alle deelnemers, als foto’s van de workshop zelf en ik ben ontzettend blij met haar werk. Haar foto’s geven echt de sfeer van de dag weer, heel mooi!
  Daarnaast is Anouk een gezellige meid, met het talent om je je op je gemak te voelen voordat je portret genomen wordt, zodat je er ontspannen op staat. Ik zal zeker vaker met haar gaan samenwerken!

 • Sandra Van Schaik Jibodh raadt Nouks Visuals aan.

  Ik ben enorm blij me de fotoreportage van de bday party van mijn zoon en dochter afgelopen zaterdag.
  Anouk je doet je werk heel goed mijn complimenten.

  Prachtige foto’s en mooie herinneringen om te koesteren ❤.
  Dank je wel ook namens mijn zoon en dochter.

 • Lieke van der Plas raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk heeft voor mij meerdere vlogs ge-edit. Wat ik heel fijn vind is dat Anouk heel flexibel is, ze kan goed last-minute schakelen. Ze denkt met je mee en werkt snel en secuur! Super!

 • Thessa Leeuwendal - Korevaar raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk heeft mijn zwangerschap vastgelegd dmv een fotoshoot. Dit is me toen heel goed bevallen. Ik voelde me bij haar op mijn gemak en ze nam alle tijd. We bespraken vooraf welke stijl we wilden vastleggen en ze gaf een hoop goede tips. De foto’s zijn prachtig geworden. Toen ze vertelde dat ze ook newborn video’s maakte en ik hier een promo van had gezien, wilde ik dit ook door haar vast laten leggen! Ook dit ging in goed overleg en ze nam ook hier goed de tijd om alles in beeld te brengen. De eerste keer dat ik de video zag kon ik mijn emoties niet bedwingen. Wat had ze prachtig in beeld gebracht hoe welkom onze kleine baby in ons gezin is. We hebben dankzij haar een fantastische herinnering aan de bijzondere kraamperiode waar we echt ontzettend blij mee zijn!

 • Chaan Soekhan raadt Nouks Visuals aan.

  Dat Anouk van nature altijd al een creatieve geest heeft gehad, is te zien in al haar fotografiekunsten. Wij, namens Kismat Party, hebben dat in het bijzonder tijdens de door ons georganiseerde Loveshoot, in samenwerking met Nouks Visuals, zeer zeker ervaren! ?

  Anouk: een fotograaf in hart en ziel, die spontaan en professioneel haar uit de hand gelopen hobby verricht, wat is dat prachtig om te zien! En dan hebben wij het nog niet eens gehad over haar kwaliteit als videograaf! ?

  Bedankt voor de samenwerking Anouk en moge de toekomst ons samen nog meer mooie projecten opleveren!

  Semih & Robin Chaan

  @Kismat Party

 • Ana Carolina Gallo raadt Nouks Visuals aan.

  Anouk had the enthusiasm and energy we needed on Chat & Cheers. She’s a lovely person to work with. Anouk is a very spontaneous and professional photographer. It was very special to have her participating, specially during her pregnancy.

  She did a great job! The photos turned out amazing and her special offer to coach one of the participants was something of great value to the event.
  Thank you again! ?