Nouks Visuals

Maak jouw bedrijf toegankelijk door het gezicht achter de onderneming te laten zien. Dit heet personalbranding. 

Hoe gaan we te werk voor jouw personalbranding?

We beginnen met een uitgebreid intake gesprek. Graag leer ik wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staat. We gaan diep in op de materie zodat ik een volledig beeld kan krijgen. Met jouw campagne strategie starten we met het opstellen van een shootplan. 

Heb jij nog geen strategie? Aan de hand een vragenlijst en een moodboard starten we met een strategie. Wat wil jij bereiken met jouw campagne en welk beeldmatriaal past daarbij.  Daarbij heb je keuze tussen fotografie, film of een combinatie van beide.

Met de gewonnen informatie stel ik een gestructureerd shootplan op. Het plan bevat gedetailleerde informatie over de locaties, de kledingkeuze, poses, attributen enzovoorts. Deze krijg je in jouw mailbox. Vooraf bespreken we het plan en waar nodig doen wij aanpassingen naar jouw behoefte. 

Het voordeel van zo een plan is dat je precies weet wat jij kan verwachten en het gaat opleveren. Jij kunt je volledig voorbereiden op de shootdag! 

De shoot zal optimaal worden benut door de stappen van het gestructureerde plan te volgen. De shootdag zal een gezellige en ontspannen dag zijn. We nemen de tijd om jouw bewustzijn voor de camera naar een hoger niveau te brengen en maken de mooiste beelden die volledig spreken voor jouw bedrijf. Tussentijds beoordelen we gezamelijk welke beelden favoriet zijn. We sluiten de dag af met een drankje en een korte evaluatie. 

De beelden worden bewerkt volledig passend binnen jouw huisstijl. Digitale oplevering van de beelden zal binnen 14 werkdagen volgen. 

Klinkt dit jouw goed in de oren? Past mijn werkwijze helemaal bij jou? Schrijf je dan nu hier in voor een intakegesprek.