Personal branding fotograaf | Nouksvisuals


Nouks Visuals

Wanneer jij jezelf met jouw bedrijf goed wilt positioneren, zijn sterke foto’s daarbij een must! Een professionele personal branding fotograaf weet jouw verhaal perfect op beeld weet vast te leggen en zorgt ervoor dat jij je als ondernemer feilloos kunt onderscheiden.

De kracht van personal branding fotografie

Zorg jij ervoor zorgt dat je met je bedrijf op een persoonlijke manier zichtbaar bent, dan heb je al een streepje voor op je concurrenten die dat niet doen. Mensen kopen namelijk het liefst van andere mensen en wanneer ze een gezicht zien achter het bedrijf, wekt dit gegarandeerd vertrouwen. Een personal branding shoot geeft jouw imago een boost, maar het levert nog meer op.

Wat levert personal branding fotografie jou nog meer op?

  • Jouw verhaal is uniek. Met sterke, professionele personal branding foto’s kun jij jezelf laten zien en jezelf sterk onderscheiden;
  • Met personal branding foto’s kunt jezelf professioneel positioneren. Klanten zullen je sneller serieus nemen dan wanneer je een vakantiekiekje van jezelf op je website hebt staan;
  • Visueel zichtbaar zijn is één van de belangrijkste manieren om het vertrouwen van jouw klant te winnen. Sterker nog: het kan het laatste zetje zijn om hen over de streep trekken om met jou in zee te gaan;
  • De foto’s van de personal branding fotoshoot, kun je niet alleen op je website plaatsen. Je kunt ze ook gebruiken op je social mediakanalen, op een flyer of in je nieuwsbrief;
  • Wanneer je professionele foto’s van jezelf deelt op social media, zal het je meer bereik en interactie gaan opleveren;
  • Bovendien zorgt het consistent delen van beelden die speciaal voor jou zijn gemaakt voor herkenning. 

Hoe ga ik te werk als personal branding fotograaf?


Als ervaren personal branding fotograaf, help ik jou als ondernemer om jezelf in de kijker te zetten. Met de professionele beelden die ik van jou maak, vertel ik jouw unieke verhaal en kun je jouw klanten kunt laten zien wie jij bent en wat jij voor hen kunt betekenen. 

Voorafgaand de personal branding shoot

Maar voordat we samen aan de slag ga, wil ik jou eerst beter leren kennen en lopen we onderstaande stappen samen door.

 

Stap 1. Onder het genot van een koffietje of een glaasje wijn wil ik alle ins en outs weten over jou en je bedrijf, zodat ik precies weet waar jij voor staat en hoe ik je tijdens de personal branding shoot, het beste kan laten overkomen. 

Stap 2. Met de gewonnen informatie, stel ik een gestructureerd shoot plan op met gedetailleerde informatie over de locaties waar we de foto’s gaan maken, de kledingkeuze, de poses en eventueel, de benodigde attributen. 

Stap 3. Het plan krijg je van mij een aantal dagen voor de shootdag in jouw mailbox, zodat we het vooraf nog even kunnen doorspreken en waar nodig nog wat aanpassingen kunnen doorvoeren.

Op de dag van personal branding shoot

Stap 4. Tijdens de dag van de personal branding shoot, nemen we nog een keer het hele plan nog even samen door, zodat we volledig zijn voorbereid en er een gezellige en ontspannen dag van kunnen maken.  

Stap 5. Tussen het shooten door bekijken we samen de beelden en beoordelen we welke favoriet zijn. 

Stap 6. Als we klaar zijn, sluiten we de dag af met een drankje en een korte evaluatie.

Na de personal branding shoot 

Stap 7. Na de personal branding shoot, zal ik de beelden nabewerken en volledig passend maken binnen jouw huisstijl.

Stap 8. Een linkje naar de beelden kun je vervolgens binnen 14 dagen in jouw mailbox verwachten. Ik zet ze voor je klaar in een online gallery, waar je ze te allen tijde zelf kunt downloaden.

Wat kost een personal branding shoot?


Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn voor een personal branding shoot en ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Neem dan contact met mij op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

VRAAG NU EEN PERSONAL BRANDING OFFERTE AAN