Nouks Visuals

Over mij

Hey you!

Mijn naam is Anouk Kanner, ik woon in Rotterdam samen met mijn lieve Engelse vriend die heerlijk kookt. Mijn vriend is mijn beste maatje, mijn vertrouwenspersoon en de liefde van mijn leven.

Je kan mij classificeren als een echt levensgenieter. Ik hou van lekker eten, koken, reizen en relaxen. Ik ben vooral een lachebekkie, zo ben ik altijd in voor een goede grap of lekker gek doen.  Naast mijn gevoel voor humor neem ik mijn werk erg serieus en houd ik van heerlijk diepgaande gesprekken. Ik heb een grote passie voor diepzeeduiken, daarom ben ik tijdens mijn vakanties vaak te vinden op de bodem van de oceaan met een camera in mijn hand.

Wij zijn samen na een aantal jaar reizen en werken in de duikindustrie, neergestreken op Nederlandse bodem om te settelen. Kort daarna ben ik Nouks Visuals gestart.

Nouks Visuals geeft mij de kans om dagelijks te kunnen werken met mijn passie voor beeld. Van nature ben ik altijd al een creatieve geest geweest. Dit heb ik nooit helemaal kunnen uiten, totdat ik met een camera in aanraking kwam. Al snel ben ik gepassioneerd geraakt van de kunst van het vastleggen. Overal waar ik kijk, zoek ik naar een mooi plaatje, een potentieel voor een foto of een video. Wat ik zelf erg mooi vind, is dat ik gevoel kan overbrengen in een beeld. Iets wat tweedimensionaal is volledig tot leven te brengen.

Ik ben een echte vlinder, ik hou van zoveel verschillende dingen in het leven. Dat is ook te zien in mijn werk. Wanneer het onderwerp maar te maken heeft met mensen en de vieringen van het leven dan ga ik hier al helemaal in op. Ik wil mezelf daarom niet beperken door voor 1 branche te kiezen. Juist de afwisseling van mijn werk maakt het nu juist zo interessant! 

Door mijn sociale karakter vind het ik het heerlijk om in contact te zijn met mensen. Ik geef daarom de voorkeur aan een goed telefoongesprek in plaats van aan het over en weer mailen.  Op de shoot-dagen ben ik volledig in mijn element. Mijn passie en mijn sociale aard komen perfect samen. Dit is tevens onderdeel van mijn creatieve process. Het gevoel dat ik die dag opslok zal ook in mijn werk naar voren komen. Wanneer ik mijn stijl bewoording mag geven dan zeg ik graag: Warm, open en menselijk.

Ben je nieuwsgierig en wil jij eens onderzoeken of wij een match zijn? Je mag me altijd bellen, appen of mailen!

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA