Over mij - Nouks Visuals - Anouk Kanner, fotograaf Rotterdam


Nouks Visuals

Hey you!

Mijn naam is Anouk Kanner, ik woon in Rotterdam met mijn lieve gezinnetje.  

Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet tijdens een wereldreis en hebben elkaar nooit meer losgelaten. Een echt liefdesverhaal dus. Wanneer wij elkaar ontmoeten wil ik je dat zeker eens  in geuren en kleuren vertellen. Inmiddels hebben wij een super vrolijk zoontje van 1 jaar die ons leven erg verrijkt. 

Nouks Visuals geeft mij de kans om dagelijks te kunnen werken met mijn passie voor beeld. Van nature ben ik altijd al een creatieve geest geweest. Dit heb ik nooit helemaal kunnen uiten, totdat ik zo een 12 jaar geleden met een camera in aanraking kwam. 

Ik ben een echte vlinder, ik hou van zoveel verschillende dingen in het leven. Dat is ook te zien in mijn werk. Wanneer het onderwerp maar te maken heeft met mensen en de vieringen van het leven dan ga ik hier al helemaal in op. Ik wil mezelf daarom niet beperken door voor 1 branche te kiezen. Juist de afwisseling van mijn werk maakt het nu juist zo interessant! 

Door mijn sociale karakter vind het ik het heerlijk om in contact te zijn met mensen. Ik geef daarom de voorkeur aan een goed telefoongesprek in plaats van aan het over en weer mailen.  Op de shoot-dagen ben ik volledig in mijn element. Mijn passie en mijn sociale aard komen perfect samen. Dit is tevens onderdeel van mijn creatieve process. Het gevoel dat ik die dag opslok zal ook in mijn werk naar voren komen. Wanneer ik mijn stijl bewoording mag geven dan zeg ik graag: Warm, open en menselijk.

Ben je nieuwsgierig en wil jij eens onderzoeken of wij een match zijn? Je mag me altijd bellen, appen of mailen!

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA