Newborn & Zwanger - Nouksvisuals.nl


Nouks Visuals

Zwanger & Newborn

Prachtige vrouwelijke vormen, stralende ogen, het geluk op je voorhoofd. Een zwangerschap maakt een vrouw stralend en dat mag vastgelegd worden. Nieuw leven op aarde, wat is het een mooi gegeven. Wat zijn die kleintje toch schattig maar wat worden ze ook weer snel groot. Hoe fantastisch zou het zijn om de herinnering van het kleintje tastbaar te maken. Nu kan dat!

Zwanger

Moeder natuur doet zijn prachtige werking en dat is erg bijzonder. Het vrouwelijke lichaam mag daarom gevierd worden op een respectable manier. Ik zal jouw lichaam met haar natuurlijke schoonheid vastleggen in de stijl die bij jou past.

Vanuit de relaxte omgeving van je huis of lekker gek doen op locatie, niets is te gek en samen komen we tot een heerlijke creatieve fotoshoot. De shoot zal volledig aan jouw wensen worden aangepast  en wij gaan daar vooral op een zeer relaxte wijze samen aan de slag. 

Zwanger

Fotografie

Zwanger

Video

Newborn

Fotografie

Newborn

Video

Newborn

Met een Newborn Video leg ik de mooie momentjes met het het kleine hummeltje vast. Dit kan volledig naar wens van de ouders en natuurlijk wordt er rekening gehouden met de routines van de

 dag. Na een vooral relaxt ochtendje of middagje filmen zal het eindproduct een mooie gemonteerde video van het gezin en de nieuwe aanwinst zijn.  

De video zal ongeveer 2 tot 3 minuutjes duren  en zijn (op aanvraag) beschikbaar voor social media.