Horecafotografie | Nouksvisuals


Nouks Visuals

Horecafotografie

Ben je op zoek naar een professionele horecafotograaf die de sfeer perfect weet vast te leggen van jouw zaak en die levendige food foto’s maakt waar direct je van gaat watertanden? Zoek dan niet verder en laat mij voor je aan de slag gaan! 

Verleid je klanten met sterke beelden

Wanneer je in deze tijd als horecazaak wilt opvallen, dan is het een must om sterke, professionele beelden te hebben op je website en social media-kanalen. Hiermee geef je jouw potentiële klanten namelijk in een klap een goede indruk van jouw zaak en maak je ze lekker voor een bezoekje. Want reken maar dat die sappige biefstuk van de grill en die romige cheesecake, het hongergevoel van je klanten zullen opwekken!

Wat levert horecafotografie jou nog meer op?

Foto’s van een horecafotograaf zijn het belangrijkste onderdeel van je online presentatie.

 

  • Met sterke, professionele beelden, kun je namelijk de sfeer in de zaak goed overbrengen;

  • Mensen krijgen trek bij het zien van smaakvolle beelden en krijgen zin om een avondje uit te gaan;

  • De beelden wakkeren niet alleen verlangen aan, maar zetten ook aan tot actie. In feite laat je jouw klanten direct zien wat ze kunnen verwachten in jouw zaak met reserveringen en bezoekjes als gevolg;

  • De foto’s van de shoot kun je op je website plaatsen, maar je kunt ze ook gebruiken om je restaurant te promoten op een flyer of in een nieuwsbrief;

  • Plaats je de beelden op social media? Reken maar dat mensen je foto’s gaan liken, pinnen en delen? Kortom, nog meer promotie!

 

Welke mogelijkheden zijn er voor horecafotografie?

 

Als horecafotograaf kun je mij inzetten voor verschillende opdrachten. Dit is maar net afhankelijk van jouw wensen. Je kunt mij bijvoorbeeld inzetten voor:

Sfeer- en interieurfotografie

 

Sfeerbeelden. Het woord zegt het eigenlijk al: ze zijn belangrijk om de sfeer van jouw zaak goed over te brengen op jouw klanten, zodat ze graag een keertje bij je reserveren of binnenlopen. Zelfs zonder dat ze ooit al een in keertje binnen zijn geweest! Bij het maken van sfeerbeelden, laat ik zien welke uitstraling jouw zaak heeft. Denk aan, chic of laagdrempelig, knus en kleinschalig, romantisch of juist heel urban. Daarnaast laat ik zien hoe het eraan toegaat in jouw zaak: hoe de kok zorgvuldig de borden staat op te maken in de keuken, hoe de bartender een showtje weggeeft als hij een cocktail staat te shaken en welke houding het personeel aanneemt naar de gasten – open en amicaal of juist met gepaste afstand. 

Ook door het interieur te fotograferen, kan ik de sfeer van jouw zaak goed vangen op beeld. Bij interieurfotografie draait het allemaal om de juiste compositie in combinatie met belangrijke details, zoals de stijl en kleuren, het meubilair en de accessoires. 

Foodfotografie

 

Bij foodfotografie staan de gerechten centraal, maar is ook het opwekken van de juiste sfeer heel belangrijk. Een kreeft in een gezellig eetcafé laat je toch even anders zien dan diezelfde kreeft in een sterrenrestaurant. Zelfde product, andere sfeer, andere beleving en een ander prijsniveau. Tijdens de shoot gebruik ik het liefst daglicht om goed te kunnen fotograferen en de natuurgetrouwe kleuren op beeld vast te leggen. 

Goed om te weten: bij foodfotografie bespreken we van tevoren de hoeveelheid gerechten af en is het aan de chef om ze zo mooi mogelijk te presenteren.  

Portret- en teamfotografie 

Met portret- en teamfotografie kun je je (potentiële) gasten de gezichten laten zien achter het bedrijf. Zo weten ze bij wie ze moeten zijn als ze vragen hebben over de wijn, over het eten of over de kaart en weten ze wie het brein is achter de onderneming. Bovendien vinden mensen het altijd veel leuker om gezichten te zien achter een bedrijf en het wekt ook nog vertrouwen.

Goed om te weten: voor een goed portret hebben ik een halfuur nodig. Vooraf kiezen we de juiste locatie of maken we een set waar geposeerd kan worden.

 

Wat zijn de kosten?

 

Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn voor horecafotografie en ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Bekijk dan onderstaande pakketten of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Horecafotografie

VRAAG NU EEN HORECAFOTOGRAFIE OFFERTE AAN (ID #2343)