Nouks Visuals

Horecafotograaf en videograaf met vele mogelijkheden

Nouks Visuals is een Rotterdamse fotograaf gespecialiseerd in het creëren van promotioneel beeldmateriaal voor de horeca sector. Om een restaurant, café of bar volledig in de schijnwerpers te krijgen zijn sterke foto’s een belangrijk onderdeel. Een professionele horecafotograaf maakt foto’s van verschillende aspecten van jouw restaurant, café of bar.

De mogelijkheden van een horecafotograaf

sfeer impressie

Jouw bedrijf op zijn mooist laten zien met professionele horecafotografie. Het woord sfeerimpressie zegt het al er worden foto’s van het bedrijf gemaakt om uw (potentiële) gasten een indruk te geven van wat zij kunnen verwachten. Toon de weelderigheid, gezelligheid of maak een professionele indruk met de fotografie.

In het sfeerimpressie pakket kunnen van alle aspecten van het bedrijf aan de orde komen. Denk daar bijvoorbeeld aan de luxe van het interieur, een blinkende professionele keuken met zijn kundige chefs in actie of de gezelligheid van de knus ingerichte bar. Elke horeca gelegenheid heeft zo zijn eigen charme en het is  om deze charme vast te leggen door een horecafotograaf.

Foodfotografie

Foodfotografie is een vorm van fotografie waarbij specifiek met gerechten wordt gewerkt. De doelstelling van culinair fotograferen is het realiseren van aantrekkelijke afbeeldingen van gerechten en ingrediënten om het publiek aan te trekken. ‘Dat gerecht op die foto, dat wil ik eten!’

De foto’s zijn te gebruiken ter promotie op website of drukwerk maar ook te delen op social media. Vergroot jouw publiek door te laten zien wat jullie serveren en laat de zintuigen prikkelen.

Van te voren bepreken we hoeveel gerechten er gefotografeerd gaan worden. Samen met de chef moeten we de makkelijkste volgorde samenstellen. Meestal gaat dat in volgorde van hoeveelheid voorbereiding. Een foto maken van een gerecht kost meestal rond de 2o minuten per gerecht. Je wilt het zo vers mogelijk fotograferen. Er zijn ook enkele trucjes om het gerecht nog verser te laten lijken.

Evenementen fotografie

Is er een speciaal evenement gepland en wil je deze niet voorbij laten gaan zonder het vast te leggen? Kies dan voor een fotograaf om het evenement vast te leggen.

Vooraf overleggen we de gewenste aanwezigheid van de fotograaf en de ‘must haves’ van de avond. De offerte zal worden opgesteld op uren basis en tevens kan je rekenen op zo een 20 foto’s per uur.

Portret

Laat ook zien wie er in het bedrijf werken of wie het brein is achter de onderneming. Als aanvulling op één van de bovenstaande producten maak ik ook graag een gaatje voor het portretteren. Voor een goed portret hebben we een halfuur nodig. We kiezen de juiste locatie of maken een set waarvoor geposeerd kan worden.

Voor de camera staan is niet voor iedereen natuurlijk. Dat begrijp ik als de beste. Je wordt daarom begeleid om het optimale uit de foto te halen. Vooraf bespreken we waar de foto toe dient en kiezen daarbij een passende uitkomst.

 

Horecafotografie

Sfeer Impressie

Fotografie

Food

Fotografie

  • Per 5 gerechten

Evenement

Fotografie

  • Per uur te boeken

Portret

Fotografie

Horeca Videograaf

Sfeer impressie

Video

Food Snippets

Video

  • per 5 gerechten

Promotie

Video

Evenement

Aftermovie

De mogelijkheden van de horeca videograaf

Sfeerimpressie

De sfeerimpressievideo is een filmpje van ongeveer een minuut die de gehele sfeer van de horeca gelegenheid laat zien. Zowel het interieur, details van het interieur, de gerechten als de heerlijke drankjes en zelfs de gezelligheid van de gelegenheid. De sfeerimpressievideo wordt zo opgezet dat het een volledige beleving is voor de kijker.

Foodsnippets

Foodsnippets zijn korte stukjes video van 15 sec. Deze snippets laten een gerecht in de maak zien. Bijvoorbeeld de hamburger is gebouwd of een het krokantje dat op het dessert word gestrooid. Dit bewegende beeld trekt sneller de aandacht van een kijker. Daarom zijn deze foodsnippets zo geschikt voor een website of social media. Het geeft altijd net even iets meer smaaksensatie weer dan een foto.

 

Promotievideo

Ga je een nieuwe horeca gelegenheid openen of heb je een aankomend evenement dat je graag wilt promoten dan kun je kiezen voor de promotievideo. Een promotievideo is volledig naar wens gemaakt. De promotievideo wordt in elkaar gezet met een gestructureerd plan. We starten met een intake waarin we bespreken waar de video voor wordt ingezet en welke onderdelen daarvoor cruciaal zijn. Aan de hand van deze intake plannen we tot in de details hoe de video uit komt te zien en maken we een filmplan. Alles komt aan bod in het film plan; datum, draaiboek, de locatie, styling en eventuele modellen of benodigdheden.

We zullen een hele dag filmen. Daarna begint het montagewerk. Monteren van de video staat meestal gelijk aan het aantal uren van filmen. Tevens zijn er nog mogelijkheden van het toevoegen van extra’s zoals; een intro, een outro, logo plaatsingen, styling, voice-over en meer.

Evenement aftermovie

Naast een horecafotograaf kun je ook een videograaf een evenement laten vastleggen. De videograaf filmt het evenement tot in de details en maakt er een leuke korte aftermovie van. Wij adviseren om dit filmpje 1 minuut

lang te maken zodat het filmpje geplaatst kan worden op alle social media kanalen. Op aanvraag kan dit natuurlijk ook langer. De aftermovie zal worden gemonteerd op een door jouw gekozen muziekgenre.

Om een goede aftermovie te creëren is het verstandig de videograaf van begin tot eind van het evenement aanwezig te hebben. Zo is het filmpje completer en zit er een betere verhaal in. Eventueel kunnen hier korte interviews of testim0nials in worden verwerkt.