Evenementen - Nouks Visuals - evenementen fotograaf,


Nouks Visuals

Feestje!!

Heb je binnenkort wat te vieren? Vergeet jij altijd foto's te maken? Of zijn die fotos met je telefoon niet naar jou smaak? Leg dan je feestje vast met een professionele fotograaf!

Fotografie 

Ieder evenement is anders. Een evenement vast leggen met professionele fotografie is een echte must. Ik kan het evenement vastleggen met het enthousiasme die op deze dag wordt gepresenteerd. Van inspirerende sprekers tot aan de geamuseerde gasten die aanwezig zijn. Met de foto’s kan je het evenement daarom echt herbeleven en nagenieten. 

Iedere locatie is anders. Iedere locatie heeft een andere belichting en een andere setting. De dag zal worden vastgelegd in een warme en natuurlijk visueel. Ik leg de volledige sfeer van het evenement op een hoge resolutie vast. De foto’s zullen digitaal worden aangeleverd. 

 

Videografie

Het feest kan ook gefilmd worden. Met de beelden maak ik een hoogwaardige aftermovie onder de begeleiding van passende muziek en grafische herkenbaarheid. De aftermovie is een video tussen de 1 en 3 minuten (in overleg). De aftermovie zal geschikt zijn voor het plaatsen op websites en social media.

Fotografie

Videografie

Combipakket

Foto & Video

Wie ben ik?

Kom meer te weten over mij en leer mij kennen voordat we elkaar ontmoeten. Misschien wordt het wel heel gezellig!