Nouks Visuals

Events & workshops laten vastleggen door een fotograaf of videograaf

Tijdens een door jouw georganiseerd event of workshop foto's  of een video laten maken door een professionele fotograaf en/of videograaf is helemaal van deze tijd. Laat mooie beelden creëren van het event waar jij zoveel in hebt geïnvesteerd.

Waarom is het vastleggen van jouw evenement of workshop door een fotograaf belangrijk?

Registratie – De belangrijkste reden is dat het fijn is voor u dat u na afloop een registratie heeft van wat er gebeurd is tijdens uw evenement. Wie waren er? Wat gebeurde er? Welke details waren zo goed geregeld? Welk eten werd er geserveerd? Er is geïnvesteerd om op de prachtige locatie uw evenement te mogen organiseren en ook de details zullen veel zorg hebben gehad, het zou zonde zijn als daar na afloop geen registratie van is.

Herinnering voor uw bezoekers – Voor de bezoekers die aanwezig waren is het extra leuk om te maken tijdens het event. Het breekt vaak het ijs en maakt het gezellig. De foto’s te ontvangen na afloop van het evenement of de workshop is dan ook een bonus voor de gasten. Voor hen zijn de foto’s een leuke herinnering aan dit mooie evenement.

Netwerk vergroten – Door de foto’s met de bezoekers te delen word ook jouw netwerk vergroot. De bezoekers delen de foto’s vaak met eigen netwerk en hierin word het evenement of de organisator genoemd. Jouw bereik zal binnen een korte tijd enorm vergroten.

Promotie van volgend evenement – De foto’s van uw evenement kunt u ook makkelijk gebruiken om uw volgende evenement mee aan te kondigen. U kunt door middel van deze foto’s laten zien hoe leuk het vorige evenement was, wat de bezoekers kunnen verwachten en ze daardoor enthousiast maken naar uw komende evenement te komen.

Promotionele doeleinden – Naast de promotie voor een volgend evenement, kunt u de foto’s ook gebruiken om reclame te maken. De foto’s kunnen gebruikt worden voor nieuwsbrieven, flyers,website en social media.

Event & Workshop Fotografie & Videografie

Event

Fotografie

Event

Aftermovie

Event

Fotografie & Aftermovie

Maak direct een offerte op voor jouw evenement of workshop                                                         

Stuur direct de gegevens van jouw evenement of workshop en ontvang direct een offerte                                                          

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA