Nouksvisuals.nl

Evenementen

Fotografie

Ieder evenement is anders. Een evenement vast leggen met professionele fotografie is een echte must. Ik kan het evenement vastleggen met het enthousiasme die op deze dag wordt gepresenteerd. Van inspirerende sprekers tot aan de geamuseerde gasten die aanwezig zijn. Met de foto’s kan je het evenement daarom echt herbeleven en nagenieten. De foto’s kunnen gebruikt worden voor promotie van het volgende event, een website of de gasten hebben een mooi aandenken aan deze speciale dag.

Iedere locatie is anders. Iedere locatie heeft een andere belichting en een andere setting. De dag zal worden vastgelegd in een warme en natuurlijk visueel. Ik leg de volledige sfeer van het evenement op een hoge resolutie vast. De foto’s zullen digitaal worden aangeleverd en kunnen online gebruikt worden of voor promotioneel drukwerk. 

 

Aftermovie

Het evenement kan ook gefilmd worden. Met de beelden maak ik een hoogwaardige aftermovie onder de begeleiding van passende muziek en grafische herkenbaarheid. De aftermovie is een video tussen de 1 en 3 minuten (in overleg). De aftermovie zal geschikt zijn voor het plaatsen op websites en social media.

Heb jij binnenkort een evenement, klein of groot? Ik kom graag met je in contact over de details.

Anderen zijn je voorgegaan. Wil je graag ervaringen van anderen met Nouks Visuals lezen? Lees hier

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA