Nouks Visuals

Spontane fotografie en videografie voor jouw bruiloft

Je gaat trouwen? Wat tof er komt een bruiloft!!

Hoe ben je gevraagd? Wat is jullie liefdesverhaal? Ieder liefdesverhaal is bijzonder en ieder koppel uniek.  Ik ben zo benieuwd naar jullie verhaal!

“Bijzondere beelden voor bijzondere momenten”

Je staat nu aan de rand van de samensmelting, een spannende tijd. Je moet zoveel regelen voor de bruiloft en er is zoveel aanbod. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. De bruiloft zal één van de belangrijkste dagen in je leven zijn en alles moet perfect geregeld worden. Van locatie tot bruidstaart en vergeet niet de ultieme styling. Met zoveel mooie onderdelen mag je natuurlijk niet vergeten deze dag vast te leggen! Hier heb je een trouwfotograaf of bruidsvideograaf nodig. Een herinnering zit in een trouwfoto en een herbeleving in een trouwfilm. Jouw voorkeur is wat telt. Maar je hoeft niet te kiezen want Nouks Visuals biedt beide aan.

Het is cliché maar waar dat de dag zo super snel voorbij gaat. Wanneer het voorbij is de enige manier om de dag nog eens te beleven met trouwfoto’s of een trouwfilm.

Beleef jullie trouwdag elke keer opnieuw met een prachtige reportage waarin alle bijzondere momenten zijn meegenomen.

Nathalia: Ik ben enorm blij dat Anouk de fotografe was op onze bruiloft. Een bijzondere en leuke dag voor ons gezin, familie en vrienden. En dit wist ze precies vast te leggen, met veel creativiteit en gevoel. Zij voelde goed aan wat we wilden en dacht met ons mee. Ik vond haar aanwezigheid zeer prettig. Goede mix van professionaliteit en persoonlijke/ informele touch.”