Bruiloft videograaf | Nouksvisuals


Nouks Visuals

Met een trouwvideo beleef je jullie bruiloft steeds opnieuw en word je keer op keer weer meegezogen in alle emoties van die prachtige dag: de hilarische en ontroerende momenten en de spontane gebeurtenissen. Als ervaren videograaf leg ik jullie bruiloft met passie en perfectie vast, zodat jullie er zo lang mogelijk van kunnen nagenieten. 

Waarom een goede videograaf echt een toevoeging is voor jullie bruiloft

 

Wanneer je gaat trouwen wil je jullie bruiloft natuurlijk zo lang mogelijk blijven herinneren en wel op een zo goed mogelijke manier. Dit kan door een professionele bruidsfotograaf in te schakelen, maar sommige momenten zijn live toch het allerleukst. Een prachtige speech van je vader bijvoorbeeld, waarbij niemand het droog hield, jullie zoontje die de ringen kwam brengen in een elektrisch bestuurbare trouwauto of jullie iets te dikke buurvrouw, die losging op I’m Sexy And I Know It. Een goede videograaf legt dit allemaal op bewegend beeld vast en is daarom echt een waardevolle toevoeging voor op jullie bruiloft.

Hoe kies je de beste videograaf voor jullie bruiloft?

Een ervaren videograaf weet precies die momenten vast te leggen die je keer op keer wilt herbeleven. Maar hoe kies je nu de beste videograaf voor jullie bruiloft? Er zijn zoveel goede videografen, maar het allerbelangrijkste is de klik. Ga voor iemand bij wie jullie je compleet op je gemak voelen en bij wie je lekker jezelf kunt zijn. Maar ook voor iemand wiens stijl perfect past bij jullie smaak. 

Hoe ga ik te werk als videograaf op jullie bruiloft?

Als ervaren videograaf leg ik de mooiste momenten vast zonder de hele dag met mijn camera in jullie snufferd te lopen. Ik maak mezelf onzichtbaar zodat jullie ongestoord kunnen genieten en ik jullie trouwdag zo puur mogelijk kan vastleggen. Voorafgaand de grote dag bespreken we samen de stijl van de video (romantisch, feestelijk of moody). En hoor ik graag jullie favoriete love songs, zodat ik deze in de video kan monteren en ‘m zo nóg persoonlijker kan maken. 

“Twijfel je of een bruidsfotograaf en videograaf too much wordt? Niet doen! Wij als professionals werken gewoon om elkaar heen en zorgen samen voor het beste resultaat, zonder dat we jullie voor de voeten lopen.”

Meer weten over mijn werk als bruiloft videograaf?

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Tijdens de kennismaking hoor ik graag wie jullie zijn en welke ideeën jullie al hebben voor de bruiloft. Daarnaast vertel ik uiteraard wat over mijzelf, ga ik dieper in op mijn werk en vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn. Tijdens onze kennismaking kunnen jullie mij echt alles vragen. Heb je na ons gesprek nog een brandende vraag? Geen nood: jullie mogen mij op elk gewenst moment bellen, mailen of appen!

Als jullie mij inhuren als videograaf voor jullie bruiloft, dan volgt er nog een uitgebreid gesprek voorafgaand de grote dag en bespreken we het filmplan onder het genot van een koffietje of glaasje wijn. Ook krijgen jullie van mij een exclusieve ‘Wedding Pose Guide’, waarin tips en tricks staan om te shinen voor de camera. Een sneak peak van de trouwvideo ontvangen jullie van mij al binnen 24 uur na de trouwdag! De volledige video komt binnen .. weken op een USB met luxe bewaarbox.

Welke trouwvideo’s kun je door mij laten maken?

De bruiloft kan ik voor jullie vastleggen in twee verschillende trouwvideo’s. Een teaser en een hightlight video.

 

Teaser
De teaser is een video van 15 tot 30 seconde die een korte, snelle impressie geeft van de dag. Hierin zullen de belangrijkste momenten voorbijflitsen. De teaser wordt binnen 24 uur digitaal geleverd en heeft het ideale formaat om te delen op social media. Zo kun je iedereen, dus ook de mensen die niet aanwezig konden zijn, een kijkje geven van jullie prachtige dag.

Highlight video

Zoals de naam al doet vermoeden, worden de mooiste en belangrijkste momenten van de dag uitgelicht in de highlight video. In ongeveer 2 á 3 minuten wordt jullie verhaal vertaald op een oprechte en pure manier en met jullie favoriete muziek op de achtergrond. Deze video heeft het perfecte formaat om jullie bijzondere dag keer op keer opnieuw te beleven, met elkaar of samen met vrienden en familie. 

Wat zijn de kosten als je mij als videograaf inhuurt voor je bruiloft?


Wanneer je mij wilt inhuren als videograaf voor een exclusieve videoreportage van jullie bruiloft, ben je vast benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten. Neem contact met mij op via onderstaand formulier en vraag vrijblijvend een offerte aan. Vanaf een bedrag van 2360,- zorg ik al voor een prachtige highlight video met live audio en jullie muziek, en een teaser waarin de mooiste momenten van de dag worden uitgelicht.

 

VRAAG NU EEN OFFERTE BRUILOFT VIDEOGRAAF AAN

Mijn naam is Anouk , een echte levensgenieter. Ik hou van mijn gezin, veel lachen, lekker eten, koken, reizen en relaxen maar vooral ook van fotograferen en filmen. Wanneer ik mijn stijl bewoording mag geven dan zeg ik graag dat ik vast leg hoe mijn visie is op het kostbare leven: Warm, open en menselijk.