Nouksvisuals.nl

Bedrijven

Personal Branding                                                          € 640,- ex BTW

Maak jouw bedrijf toegankelijk door het gezicht achter de onderneming te laten zien. In een ochtend of middag (á 3 uur) shooten op de door jouw gekozen locatie zetten we samen diverse beelden neer in de stijl van jouw branding.  

Hoe gaan we te werk?

Aan de hand van een vragenlijst en een moodboard krijgen we een indruk over waar jij naar op zoek bent. Hoe jij je wilt profileren en wat nu echt bij je past. Daarna stel ik een plan op voor de shoot. In dit plan wordt alles besproken: de locaties, de kledingkeuze, poses, attributen en meer. Het plan wordt direct met je overlegt en eventuele suggeties of aanpassingen naar wens gedaan. Wanneer dit volledig gestructureerde plan klaar is plannen wij een datum voor de shoot. De shoot (á 3 uur) zal volledig benut worden door de stappen van het plan te bewandelen. Zo weten we zeker dat we alle tijd goed benutten en kan jij je voorbereiden op wat er gaat komen. 

Je zult na met het kiezen van de Personal Branding shoot een serie van minimaal 20 foto’s volledig bewerkt ontvangen. Deze foto’s kan je gebruiken op jouw website en social media zoals instagram, facebook of LinkedIn.

(Wil je graag meer foto’s ontvangen dan is pakket uitbreiding op aanvraag)

Voeg video toe:

Meerprijs € 220,= ex. BTW

Wil je graag bewegend beeld toevoegen, dat kan ook! Kies voor een introductie video van maximaal 1 minuut waarin jij jezelf voorstelt met sfeerbeelden. Deze video kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de introductie pagina van jouw website en ik ook is het juiste formaat voor social media plaatsingen.  

Voeg visagie en haarstyling toe:

Meerprijs € 120,- ex. BTW 

Wil je graag goed voor de dag komen tijdens de personal branding shoot dan kan je kiezen om een haar & make- up artist aan jouw shoot toe te voegen. Haar en/of Make-up worden verzorgt door artiest Anouk van Emmerik. Zij heeft een prachtig portfolio. Van een natuurlijke look tot glamour. Met haar kennis en ervaring kan zij ieder haar- en huidtype prachtig stijlen. 

Je kan voorgaand werk van MUAH Anouk van Emmerik ontdekken op www.anoukvanemmerik.nl  of www.noukstyle.com

Heb je liever niet zo een uitgebreide shoot maar heb je toch wat goede portretfoto’s nodig? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bedrijfspromotie                                                           

Prijs op aanvraag

 De eerste indruk is het visitekaartje van een bedrijf. We leven in een visuele tijd. De kracht van goed beeldmateriaal  heeft in deze online tijd extreem veel waarde. Kies er daarom voor om weg te stappen uit de stockfoto jungle en ga voor origineel.

Ik zal je helpen de essentie van jouw bedrijf te pinpointen en vast te leggen middels foto en/of video. We kunnen daarbij verschillende facetten van het bedrijf onder de loep leggen. Met een creatief proces bepalen we gezamenlijk de wensen/behoeften en de mogelijkheden. 

De bedrijfsruimte kan in beeld worden gebracht, zowel het interieur als het exterieur.  Hier kunnen we een prettige werksfeer belichten of een visuele uitnodiging creëren. Om de afstand tussen het bedrijf en de klant kleiner te maken laten we de gezichten achter het bedrijf zien. Ook producten kunnen in beeld worden gebracht, passend bij de branding van het bedrijf. 

Voeg video toe:

Kies ervoor om bewegend beeld toe te voegen en vergroot jouw doelgroep. Video heeft een krachtige waarde die inspeelt op de gevoelens van jouw doelgroep. 

Ook video biedt diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een promotiefilmpje, een bedrijfsfilm, een voorstelvideo,  productbelichting, instructievideo of een introductievideo. 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

 

VIND MEER OP ONZE SOCIAL MEDIA