Bedrijfsfotografie | Nouksvisuals


Nouks Visuals

Bedrijfsfotografie

 

Wil je jouw potentiële klanten verleiden met aantrekkelijke foto’s van jouw producten en ze laten zien hoe het er achter de schermen aan toegaat? Of wil je je als bedrijf/merk sterk (her)positioneren en je website een professionele uitstraling geven? Laat mij dan als ervaren bedrijfsfotograaf uit Rotterdam voor je aan de slag gaan.

Welke mogelijkheden zijn er voor bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie komt in allerlei soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld door mij een reportage laten maken, waarmee we jouw klanten en stakeholders niet alleen een duidelijk beeld geven over het reilen en zeilen binnen de organisatie, maar ook de sfeer en het achterliggende verhaal overbrengen. Maar er zijn meer mogelijkheden:

Productfotografie

 

Bij productfotografie staat jouw product of dienst in de spotlights. Ik leg je product(en) of dienst(en) zo gedetailleerd mogelijk vast om jouw potentiële klanten een duidelijk beeld te geven van wat je aanbiedt en ze te triggeren tot aankoop. Deze beelden kun je uiteraard plaatsen op je eigen website, maar ook op je social media-kanalen, op flyers en in brochures. 

Goed om te weten: vooraf ontvang ik graag jullie brandbook of we bespreken samen jullie huisstijl.  

Fotografie van projecten & evenementen


Wanneer je als bedrijf grote projecten uitvoert, is goed beeldmateriaal essentieel om (potentiële) opdrachtgevers te laten zien wat je in huis hebt. Maar ook wanneer je een lancering van nieuwe producten met de pers wilt delen of een bedrijfsfeestje wil vastleggen kun je mij als bedrijfsfotograaf van Rotterdam inschakelen.

Meer weten over de fotografie van evenementen? Bekijk dan de pagina ‘Fotografie en videografie van evenementen & workshops’.

Portret- & teamfotografie 

Met portret- en teamfotografie laten we je (potentiële) klanten de gezichten laten zien achter je bedrijf. Zo weten zij precies wie het brein is achter de onderneming en bij wie zij moeten zijn bij specifieke vragen. Bovendien vinden mensen het altijd veel leuker om gezichten te zien achter een bedrijf en het wekt ook nog vertrouwen.

Goed om te weten: voor een goed portret hebben ik een halfuur nodig. Vooraf kiezen we de juiste locatie of maken we een set waar geposeerd kan worden.

Personal branding fotografie


Met personal branding fotografie kun jij jezelf als ondernemer in de kijker zetten. Met de professionele beelden die ik van jou maak, vertel ik jouw unieke verhaal en kun je jouw klanten laten zien wie jij bent en wat jij voor hen kunt betekenen. Meer weten over deze mogelijkheid? Ga dan naar de pagina van personal branding fotografie. 

Wat levert bedrijfsfotografie op?

Bedrijfsfotografie is dus belangrijk als je je klanten en stakeholders wilt laten zien dat je niet zomaar wat aan het hobbyen bent, maar dat je een professioneel bedrijf bent met ambities. Maar het levert meer op dan alleen een sterk image. 

 

  • Visueel zichtbaar zijn is op alle vlakken belangrijk. Met behind the scenes beelden wek je het vertrouwen van jouw klant en sterke productbeelden zullen gegarandeerd meer aankoop opleveren;
  • Het is geen geheim dat online shoppers ook bij de concurrentie gaan kijken voordat ze tot aankoop overgaan. Goede productfoto’s op je webshop zullen niet alleen zorgen dat je bezoekers op het moment zelf sneller tot een aankoop overgaan, ze worden ook beter onthouden waardoor de kans groter wordt dat ze terugkeren naar jouw webshop.
  • Jouw verhaal is uniek. Met sterke, professionele bedrijfsfoto’s kun je jezelf laten zien en jezelf sterk onderscheiden;
  • Door je bedrijf professioneel te positioneren, zullen klanten je sneller serieus nemen dan wanneer je een beelden op je website hebt geplaatst die je zelf met je telefoon hebt gemaakt;
  • Professionele bedrijfsfoto’s kun je ook gebruiken voor promotionele doeleinden. Je kunt de beelden dus niet alleen op je website plaatsen, maar ook op je social mediakanalen, op een flyer of in je nieuwsbrief.

Wat kost het om mij in te zetten als bedrijfsfotograaf uit Rotterdam?

 

Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn voor bedrijfsfotografie en ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

VRAAG NU EEN BEDRIJFS FOTOGRAFIE OFFERTE AAN (ID #2328)